Over VSV Rondom Zwangerschap

Wie vormen het Samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland?

Verschillende zorgorganisaties en disciplines zijn betrokken bij uw zwangerschapsbegeleiding. Dat kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Zorgverleners en organisaties die zorg verlenen aan (aanstaande) ouders en hun pasgeborenen in Noord Friesland, hebben zich verenigd. Samen staan ze voor gezinsgerichte zorg. Dat is zorg die afgestemd is op de individuele gezondheid, behoeften en noden van (aanstaande) ouders en hun kinderen. Zorgverleners binnen het samenwerkingsverband zetten zich in voor continuïteit van zorg; hun zorg sluit op elkaar aan zodat u als (aanstaande) ouders de zorg als een vloeiend proces ervaren.

Wie zijn betrokken bij het samenwerkingsverband?

Het samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland is een vereniging. Bij deze vereniging zijn verschillende verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties, echobureaus, de maatschap gynaecologen, de klinisch verloskundigen, de kinderartsen en de verpleegkundigen op de kinderafdeling, kraam- en verlosafdeling aangesloten. Kortom, alle zorgverleners die direct betrokken kunnen zijn bij de zorg voor aanstaande ouders en hun pasgeboren kinderen in Noord Friesland.

Wilt u contact met het dagelijks bestuur van de vereniging? Vul dan ons contactformulier in. We zullen uw vraag of opmerking tijdens onze eerstvolgende bestuursvergadering bespreken. U kunt via deze website geen persoonlijke medische vragen stellen. Daarvoor verwijzen wij u naar uw eigen verloskundige zorgverlener.