Na de kraamtijd

De komst van uw kindje betekent een grote verandering in uw leven. Plotseling vormt u samen een gezin. Dat geldt zeker wanneer het uw eerste baby is. Uw dagen staan grotendeels in het teken van de zorg voor uw kleintje. Daarbij ondersteunen de deskundigen van het Samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland u graag.

Ondersteuning na de kraamtijd

In dit tabblad geven we alvast antwoord op de vragen wanneer u weer met anticonceptie kunt beginnen. Ook zetten we op een rijtje welk anticonceptiemiddel u het beste kunt kiezen wanneer u borstvoeding geeft. Daarnaast bent u vast nieuwsgierig wat uw verloskundige zorgverlener doet tijdens de nacontrole na zes weken. Tot slot vertellen we u graag hoe de zorg voor uw kindje er na de kraamtijd uit komt te zien.

Vragen over de periode na de kraamtijd

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft over de zorg voor uw baby wanneer de kraamtijd voorbij is. Deze vragen kunt u stellen aan uw verpleegkundige van het consultatiebureau. Zij geeft graag antwoord op uw persoonlijke vragen.

“Ook na de kraamtijd blijven de zorgverleners van het samenwerkingsverband Geboortezorg Noord Friesland bereikbaar voor uw vragen”